Om oss

Madeira 2013 092  Wilbert Beyer, veterinär

Legitimerad 1998 i Uppsala. Efter utbildningen jobbade jag några månader som vikarierande distriktsveterinär och besiktningsveterinär. Därefter började jag på Strömsholms smådjursklinik som sommarvikarie med förlängd anställning. Efter åtta månaders pendling sökte jag ett arbete som låg närmare min bostad. Det blev nästan tio år på Svenska Husdjur som djurhälsoveterinär, inklusive specialistutbildning. Samtidigt etablerade jag min egen smådjurspraktik. Först en dag i veckan, sedan två och sedan hösten 2009 är jag verksam på heltid i min egen praktik.

Jag har svårt att välja bort något djurslag eftersom alla är fascinerande på sitt vis. Att arbeta både ambulant med stordjur och i kliniken med smådjur känns trivsamt och omväxlande.

Madeira 2013 012  Katharina Holmström, assistent

Det är fantastiskt att få arbeta med djur som är mitt stora intresse i livet. Jag har alltid engagerat mig för de djur som farit illa både här i Sverige men också utomlands där gatuhundar/kedjehundar lever under svåra förhållanden. I vår familj har vi två åsnor, två katter och två hundar. En av hundarna levde som gatuhund i Grekland och var skadad när vi hittade henne, det är underbart att se henne nu: frisk, trygg och mycket älskad

I-Phone 2012 089  Emelie Fasth, djursjukvårdare

Jag är född 1990. Intresset av djur har funnits hela livet. Har en ung borderterrier-hanne som jag tränar på min fritid, bland annat spår, agility och lydnad. Har läst 3 år på Himmelstalundsgymnasiet i Norrköping till djursjukvårdare. Jag har jobbat på Ekovet i snar tre år.